Gipuzkoa irudikatuz
#Gi2030 Galderak eta proposamenak bilatzen ditugu
Nola lortuko dugu Gipuzkoako biztanleak modu iraunkorrago batean elikatzea?
Integratua
Nola lortuko dugu Gipuzkoako biztanleak modu iraunkorrago batean elikatzea?
Galdera hau honako arrazoi hauengatik integratu da:
Galdera Proposatzen dugu faseko erantzunak lantzeko tailerretan sartuko da.
Proposamenarekin lotutako tailerrak:
Gipuzkoa irudikatuz | Proiektuaren aurkezpena
15 Martxoa 2023
17:00 - 19:00
2030eko Gipuzkoako ikuspegi partekatu batetik irudikatu nahi dugu. Interesatzen zaizu egitasmoa?Ba etorri Tabakalerako El Eskonditera 17:00etatik 19:00etara, eta Impact Hub Donostiak urtero antolatzen duen u.lab-en 8. edizioa ospatuko dugu. Testuinguru horretan, U Teoriaren inguruko esperientziak eta kasu praktikoak entzun eta partekatuko ditugu:
Gi2030: Ikuspegi partekatua elkarrekin sortuz Gipuzkoan zehar. Antonio Casado, EHU.
Euskozenoa: Aro berrirako ikuspegi euskofuturistak. Irune Gonzalez, DOT S.Coop.
U tresna kaxa: euskarazko Teoria U tresna-kutxa, Verena Hammes, Impact Hub Donostia.
Landaola: Gipuzkoako Landa Garapen Elkarteen Federazioa U Teoria aplikatzen. Manex Aranburu, GOIMEN/LANDAOLA.
Fagor Automationen Kultura Kooperatiboa Bultzatzen Ulab 2x- ekin. Isabel Gonzalez eta Mikel Serrano.
Ondoren, World Café formatuan, U Teoria hainbat testuinguru eta errealitatetan aplikatzeko dauden oztopoak eta aukerak aztertuko ditugu, hala nola, administrazio publikoan, enpresa-munduan edo gizartean.
Topaketa doakoa da eta mokadu txiki bat izango dugu El Eskonditeko gure lagunen eskutik. IHDn edo hemen izena eman (kontu bat zabalduz gero) eta ospatzera etorri besterik ez duzu egin behar.
Talde teknikoak laguntza emango du parte-hartzaileren batek zailtasunak baditu. Kontua zabaltzean zalantzarik edo zailtasunik baduzu, info@gi2030.eus helbidean aurkituko gaituzu.
Lotutako proposamenak
Salatu arazo bat
Eduki hau desegokia da?
1 iruzkin
Oso gai garrantzitsua iruditzen zait. Izan ere, elikadura ona bermatzea ezinbestekoa da. Gaur egun Gipuzkoan elikagai fresko eta osasuntsuak lortzeko aukera dugu. Halere, askok janari azkarra (fastfood) jatea nahiago izaten dute. Agian arazo honen gakoa marketing-ean dago. Izan ere, janari azkarra jateko joera Ameriketatik datorkigu. Estatu Batuak askotan eredu edo tipo idealtzat hartzen dugu, eta nire ustez, hortik dator janari azkarrak Euskal Herrian izan duen gorakadak. Beraz, janari osasuntsuaren marketing hobea egiten bada, jendeak elikadurarekiko duen ikuspuntua aldatuko litzateke.
Egin hemen zure iruzkina
Hasi saioa zure kontuarekin o erregistratu zure iruzkina txertatzeko.
Iruzkinak kargatzen...